Het bedrijf

Payt is het grootste debiteurenbeheerplatform van Nederland. Onze uitdaging is om het debiteurenbeheer van uw organisatie persoonlijker, efficiënter en effectiever te maken. Dat doen we door het debiteurenproces te automatiseren, zonder daarbij het belang van persoonlijk contact tussen klant en debiteur uit het oog te verliezen. Payt bewijst dat facturen betaald krijgen gemakkelijker, effectiever en sneller kan.

Succes

Het platform van Payt blijft gelukkig niet onopgemerkt. In de afgelopen jaren hebben we ruim 10.000 organisaties mogen aansluiten. En zo kregen we onder meer in 2015 de titel ‘Beste startup van Groningen’ en in 2018 haalden we plek 11 in de Fast 50. In 2019 zijn we opnieuw genomineerd voor de Fast 50.

Wij zijn ervan overtuigd dat Payt een grote bijdrage kan leveren aan het verbeteren van het debiteurenbeheer voor heel veel organisaties in Nederland. Vele klanten hebben diezelfde overtuiging en maken vol tevredenheid gebruik van onze software. In 2016 inden we voor meer dan één miljard euro aan facturen voor onze klanten; in 2019 zijn we over de grens van 10 miljard euro aan facturen gegaan. Daar zijn we uiteraard bijzonder trots op. Wat het werk bijzonder dankbaar maakt, zijn de lovende reacties van klanten op de uitwerking van ons debiteurenbeheer voor hun organisatie. Toch zijn er nog altijd organisaties die onze software niet kennen. Om Payt landelijk op de kaart te zetten, zijn we sinds 2017 sponsor van FC Groningen.

Omdat diverse klanten vragen om onze komst in landen als België en Duitsland, willen we ook snel mogelijk starten in deze landen. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.

ISO 27001

Payt is ISO 27001 gecertificeerd. Dat houdt in dat we voldoen aan de internationale norm voor Information Security Management System (ISMS). Deze norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een Information Security Management System (ISMS).